Inhouse Studios - din erhvervsfotograf

Hvor visioner bliver til virkelighed

Hvis du leder efter en erhvervsfotograf i Horsens eller København, er Inhouse Studios et samlingspunkt for nogle af landets mest dygtige og professionelle fotografer. Vores fokus er altid på at levere resultater af højeste kvalitet, og vi er mere end klar til at forvandle dine visioner til virkelighed med vores erfaring og ekspertise.

Fra fashion til industri – kun fantasien sætter grænser

Vores professionelle erhvervsfotografer har en bred portefølje af fotografi- og filmopgaver i alskens forskellige slags industrier, herunder:

  • Mad
  • Mode
  • Interiør
  • Industri
  • Arkitektur
  • Forretning

Men dette er bare et udsnit af nogle af de mange virksomheder, som vores fotografer har arbejdet med, og de er ikke nervøse for at afprøve noget nyt – så uanset om din virksomhed dækkes af ovenstående liste eller ej, kan Inhouse Studios stå for enhver erhvervsfotografering.

Erhvervsfotografer med moderne faciliteter

Vi har sammensat et hold af yderst kompetente erhvervsfotografer med mange års erfaring og ekspertise, der sidder klar til at hjælpe dig uanset opgaven. Vi skyder gerne on-location, men vi har 600 m2 at boltre os på i Horsens og ca. 80 m2 til vores fotografer i København, hvorfor vi har masser af plads til at skabe billeder i højeste (billed)kvalitet.

Få et tilbud på erhvervsfotografering allerede i dag

Står du og mangler en erhvervsfotograf til din virksomhed? Lad os hjælpe dig med at realisere dine idéer og skabe en unik visuel oplevelse. Kontakt os i dag og hør mere om vores professionelle tilgang og moderne studier i både Horsens og København.

Horsens

Telefon: 75 62 01 15

Mail: horsens@inhousestudios.dk 

København

Telefon: 75 62 01 15

Mail: cph@inhousestudios.dk

Oplev professionel erhvervsfotografering i særklasse

Inhouse Studios er et bureau fyldt med landets bedste og mest professionelle fotografer med stort fokus på erhvervsfotografi. Vi hjælper erhvervskunder i alle størrelser med at lave billeder i højeste kvalitet efter deres ønsker, og vores fotografer kan klare opgaver som:

Sidder du sidder inde med en fotograferingsopgave, der indebærer andet end det, som er listet her, skal du ikke lade dette forhindre dig – hos Inhouse Studios har vi meget erfaring at trække på og kan uden tvivl hjælpe dig alligevel. Med omtrent 25 år i faget findes der altså ikke den opgave, vi ikke har løst inden for erhvervsfotografering, og med vores 9 dygtige fotografer vi ikke kan løse for dig og din virksomhed.

Hvad du kan forvente fra Inhouse Studios

Vores dygtige, professionelle fotografer kan se muligheder, du ikke vidste eksisterede og ellers hjælpe dig godt på vej mod succes med skudsikre idéer og alle ressourcerne til at vække dem til live. Scroller du længere ned på siden, kan du se nogle af vores tidligere cases, hvis du ønsker et smugkig på, hvad du kan forvente.

Skal du bruge medarbejderportrætter og stemningsbilleder?

I en verden, hvor visuel identitet spiller en stadig større rolle for virksomheder, er medarbejderportrætter og stemningsbilleder afgørende. Det er virksomhedens førstehåndsindtryk og de billeder, der skal afspejle dig og dine medarbejdere udadtil, hvorfor de bare skal sidde lige i skabet.

Vores erhvervsfotografer er eksperter i at fange erhvervsportrætter, som fanger essensen af arbejdsmiljøet og virksomhedskulturen, der definerer din virksomhed, men også den unikke personlighed og professionalisme, som hver medarbejder bringer til dit team. Det er en nem og ligetil måde at fremhæve virksomhedens værdier og en ensartet samhørighed, som kan bruges på hjemmesiden, i brochurer, på sociale medier og lignende.

Lad os stå for erhvervscontent til sociale medier

I en æra, hvor sociale medier spiller en afgørende rolle i erhvervskommunikation, kan vores team også bistå med billeder og småfilm, der vil løfte din online tilstedeværelse.

Hos Inhouse Studios er vi dedikerede til at levere skræddersyede løsninger. Vi forstår, at hvert brand er unikt, og vi tilpasser derfor vores tilgang for at sikre, at de billeder og film, vi skaber, er i tråd med din virksomheds specifikke visioner, behov og mål. Vores mål er at kreere indhold, der ikke bare ser professionelt ud, men som også fortæller en historie – jeres historie.

by Lassen

Siden 2019 har Inhouse Studios hjulpet med at producere kampagne billeder og SoMe film. Et samarbejde vi sætter stor pris på. Her får vi nemlig lov til at lave det vi brænder for - content i aller højeste kvalitet.

Nuura

Nuuras mål er at skabe unik og æstetisk belysning, som afspejler den overdådighed og glæde, der findes i den nordiske natur.

European House of Beds

European House Of Beds har en bred palette af ikke alene produkter, men også priskategorier samt kundesegmenter. Det stiller krav til det skarpe øje og fotografen skal både formå at præsentere dyre såvel som mere budgetvenlige produkter, og stadig have for øje, at det er dansk produceret kvalitetssenge i en billedestil, som er ensartet.